Online theorie opleiding

Rijschool J. van Asselt Boskoop biedt een online theorie opleiding aan voor €49,00. De theorie opleiding bestaat uit verschillende onderdelen. In principe kunnen de theorie examens één keer worden geoefend, maar bij onverhoopt zakken kan er kosteloos een herhaling van de examens worden aangevraagd.

THEORIE

€49,00

 

Online

Theorieopleiding

Melissa van der Haven
Instructrice, Rijschool J. van Asselt

iTheorie:

Theorieles voor het theorie-examen was nog nooit zo leuk en leerzaam. iTheorie is een complete theorie opleiding en bestaat uit een compleet digitaal theorieboek, maar liefst 50 theorie-examens, lesfilms over gevaarherkenning en instructiefilms voor de praktijkles.

https://itheorie.nl/

Digitaal lesboek:

Ingedeeld volgens 25 CBR categorieën. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een toets. Pas na het behalen van deze toets kun je verder met het volgende hoofdstuk.

Theorie-examens:

Na de theorie kun je 50 examens oefenen op dezelfde wijze als bij het officiële CBR examen. Na iedere vraag volgt duidelijke uitleg waarom het antwoord goed of fout is. In principe kunnen de theorie-examens één keer geoefend worden, maar bij onverhoopt zakken kan er kosteloos een herhaling van de examens aangevraagd worden.

Gevaarherkenning:

Naast de verkeerstheorie kun je ook 100 animatiefilms bekijken over het leren herkennen van gevaarlijke situaties.

Praktijkinstructie:

De praktijkinstructie is een ideale voorbereiding op de praktijklessen. De digitale rijprocedure bestaat uit ongeveer 60 instructiefilms over onder andere: voorbereiden, deelnemen aan het verkeer, rijden op de weg, kruispunten, afslaan, inhalen en voorbij gaan, in- en uitvoegen, bijzondere verrichtingen, enz.